О нама


AUTHENTIC BELGRADE CENTRE HOSTEL i Апартман РЕПУБЛИКА

***

Ако тражите удобан смештај у центру Београда, близу Трга Републике и пешачке улице Кнез Михајлове, Authentic Belgrade Centre Hostel је право место за вас.

Authentic Belgrade Centre Hostel је шармантан бутик хостел у згради која датира од 1922 . године и налази се у центру Београда, на мање од 100 метара од Трга Републике. Наш Aпартман Republica се налази у истој згради, на петом спрату..

Сама зграда је под заштитом државе Србије и стоји као сведок старе београдске атмосфере. Због тога, у аутентичном београдском окружењу , хтели смо и да наш хостел и наш апартман буду такође аутентични.

Иако се наш хостел и наш апартман налазе у центру града, нуде потпуни мир нашим гостима, с обзиром да су прозори соба окренути ка задњем дворишту, далеко од буке улице.

Наши душеци садрже ХР и меморијску пену које омогућавају циркулацију ваздуха, не дозвољавајући формирање влаге и гриња. Пресвлака душека садржи алое веру а јастуци такође садрже меморијску пену, а све то скупа обезбеђује лаке ноћи и јутра пуна енергије.

Хостел нуди 5 приватних соба, и свака је опремљена клима уређајем:

- 1 приватни апартман са приватним купатило и мини кухињом који ће сигурно бити омиљени за боравак у романтичном Београду. Међутим, овај апартман је такође адекватан за пословне људе који желе удобност хотела по приступачној цени.

- 1 двокреветна соба са брачним креветом и приватним купатилом у соби

- 1 двокреветна соба са одвојеним креветима са заједничким купатилом у ходнику

- 1 соба за двоје са креветима на спрат са заједничким купатилом у ходнику

- 1 четворокреветна соба са креветима на спрат са заједничким купатилом у ходнику

Ми не желимо да наши гости само спавају у нашем хостелу. Желимо да сваки минут проведен са нама буде посебан доживљај који ће памтити. То је разлог због чега смо посебно обратили пажњу на опремање нашег хостела и на ниво наших услуга.

Authentic Belgrade Centre Hostel је мешавина модерне и традиционалне атмосфере и опремљен је намештајем од дрвета и кованог гвожђа , у потпуности ручно рађеним. Неки елементи су направљени од старих комада намештаја , јер поред комфора и естетике, желели смо да наш хостел има и душу. Веште руке мајстора су дале лични печат нашем хостелу и дале други живот комадима намештаја, сведоцима прошлости и давно заборављеним на таванима.

Наш Aпартман Republica може да прими до 8 особа и има два купатила са тушем.. Две спаваће собе су опремљене креветима за једну особу који се могу спојити да се добије брачни кревет. Једна спаваћа соба је опремљена великим брачним креветом. Кревети су ручно рађени и наши гости ће уживати у постељини од дамаста. У дневном боравку могу спавати две особе..

Aпартман Republica је модерно опремљен али детаљи подсећају наше госте на “нашу препознатљиву црту” аутентичности.

Наше особље говори енглески, Француски и румунски и биће на располагању за било које питање или захтев.

Authentic Belgrade Centre Hostel, више од хостела, за за Аутентично искуство.

***

Пријава: Од 14.00 сати

Одјава: До 12.00 сати