О нама


AUTHENTIC BELGRADE CENTRE HOSTEL и АПАРТМАНИ

***

Ако тражите удобан смештај у центру Београда, близу Трга Републике и пешачке улице Кнез Михајлове, Authentic Belgrade Centre Hostel је право место за вас.

Authentic Belgrade Centre Hostel је шармантан бутик хостел у згради која датира од 1922 . године и налази се у центру Београда, на мање од 100 метара од Трга Републике, у Коларчевој улици бр. 5.

Сама зграда је под заштитом државе Србије и стоји као сведок старе београдске атмосфере. Због тога, у аутентичном београдском окружењу , хтели смо да и наш хостел и наши апартмани буду аутентични.

Иако се наш хостел налази у самом центру Београда, гостима нуди потпуни мир, с обзиром да су прозори соба окренути ка задњем дворишту, далеко од буке улице.

Хостел нуди 5 приватних соба, све опремљене ФЛАТ телевизором и климом:

- 2 двокреветне собе са брачним креветом и купатилом у соби

- 1 двокреветна соба са креветима самцима и заједничким купатилом у ходнику

- 2 двокреветне собе са кеветима на спрат и заједничким купатилом у ходнику

Authentic Belgrade Centre Hostel је мешавина модерне и традиционалне атмосфере и опремљен је намештајем од дрвета и кованог гвожђа , у потпуности ручно рађеним. Неки елементи су направљени од старих комада намештаја , јер поред комфора и естетике, желели смо да наш хостел има и душу. Веште руке мајстора су дале лични печат нашем хостелу и дале други живот комадима намештаја, сведоцима прошлости и давно заборављеним на таванима.

Наш Apartment Republica, Loft Republica, Apartment Ethnica 1 и Apartment Ethnica 2 се налазе у истој згради. Модерно су опремљени, са посебним детаљима за српску аутентичност.

Наше особље говори енглески и француски.

***

Пријава: Од 15.00. Због санитарне ситуације (пандемија), пријављивање је до 18.00.

Одјава: До 11.00