О нама


AUTHENTIC BELGRADE CENTRE HOSTEL i АПАРТМАНИ

***

Ако тражите удобан смештај у центру Београда, близу Трга Републике и пешачке улице Кнез Михајлове, Authentic Belgrade Centre Hostel је право место за вас.

Authentic Belgrade Centre Hostel је шармантан бутик хостел у згради која датира од 1922 . године и налази се у центру Београда, на мање од 100 метара од Трга Републике. Наш апартман Republica, Апартман Ethnica, Loft Republica, и Loft Bohemia се налазе у истој згради, на петом спрату., у приземљу и нљ шестом спрату.

Сама зграда је под заштитом државе Србије и стоји као сведок старе београдске атмосфере. Због тога, у аутентичном београдском окружењу , хтели смо да и наш хостел и наши апартмани буду аутентични.

Иако наш хостел и наши апартмани су лоцирани у самом центру града, нуде потпуни мир нашим гостима, с обзиром да су прозори соба окренути ка задњем дворишту, далеко од буке улице.

Душеци имају ХР и мемори пену, што дозвољава циркулацију ваздуха и спречава настанак буђи или гриња. Пресвлака душека садржи алое веру а јастуци такође садрже меморијску пену, а све то скупа обезбеђује лаке ноћи и јутра пуна енергије.

Хостел нуди 5 приватних соба, и свака је опремљена клима уређајем:

- 1 приватни апартман са приватним купатилом у соби ће сигурно бити фаворит за незабораван боравак у Београду. Међутим, ова соба је такође врло погодна за пословне лјуде који желе удобност хотела за разумну цену.

- 1 двокреветна соба са брачним креветом и приватним купатилом у соби

- 1 двокреветна соба са одвојеним креветима са заједничким купатилом у ходнику

- 1 соба за двоје са креветима на спрат са заједничким купатилом у ходнику

- 1 четворокреветна соба са креветима на спрат са заједничким купатилом у ходнику

Ми не желимо да наши гости само спавају у нашем хостелу. Желимо да сваки минут проведен са нама буде посебан доживљај који ће памтити. То је разлог због чега смо посебно обратили пажњу на опремање нашег хостела и на ниво наших услуга.

Authentic Belgrade Centre Hostel је мешавина модерне и традиционалне атмосфере и опремљен је намештајем од дрвета и кованог гвожђа , у потпуности ручно рађеним. Неки елементи су направљени од старих комада намештаја , јер поред комфора и естетике, желели смо да наш хостел има и душу. Веште руке мајстора су дале лични печат нашем хостелу и дале други живот комадима намештаја, сведоцима прошлости и давно заборављеним на таванима.

Наши апартмани су модерно опремљени али неки деталји ће подсетити госте на “нашу препознатљиву црту” аутентичности.

Наше особље говори енглески, Француски и румунски и биће на располагању за било које питање или захтев.

Authentic Belgrade Centre Hostel, више од хостела, за за Аутентично искуство.

***

Пријава: Од 15.00 сати

Одјава: До 11.00 сати