Наша локација


Authentic Belgrade Centre Hostel је лоциран у самом центру Београда, на неколико корака од Трга Републике и Народног пошориша. Близу је пешачке улице Кнез Михајлове (Кнез Михајлова) где можете ићи у шопинг и која вас води директно до најпознатијег места у Београду: Тврђаве Калемегдан, сведока Београдске богате историје и чувара ушћа река Саве и Дунава. Наш Aпартман Republica се налази у истој згради.

На раскрсници са улицом Кнез Михајлова, улица (Краља Петра) ће такође пружити радост љубитељима историје, са Саборном Црквом, са Конаком Кнегиње Љубице и са најстаријом кафаном у Београду: Кафаном Знак Питања.

На три минута пешке од хостела и од апартмана, ући ћете у боемску улицу Скадарлију чија шармантна атмосфера ће Вас вратити у старе дане Београда, када су добра храна, добро вино, добри пријатељи и добра музика били довољни за срећу..

Свуда около су,кафићи, ресторани, ресторани брзе хране и наравно, кафане. Аутобусом или тролејбусом из центра града, можете лако стићи до свих знамености Београда.

Кликните на Како нас пронаћи да видите мапе:

Са аеродрома:
1. Аутобус 72
2. Ићи до последње станице Зелени Венац
3. Призренском улицом ићи до хотела Балкан на углу улице
4. Уђите у подземни пасаж и пређите на другу страну улице (леви излаз из подземног пасажа)
5. Уђите у улицу Коларчеву и наставите ка Тргу Републике.
6. Ми смо на броју 5 5 у Коларчевој улици

Са аутобуске или железничке станице:
1. Уђите у улицу Балканску
2. Ићи до краја улице и до хотела Москве
3. Уђите у подземни пасаж и пређите на другу страну улице
4. Ићи ка Тргу Републике
5. Ми смо на броју 5 5 у Коларчевој улици